Dag Abonnement

Van 8.00 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds

Dag Abonnement

Met het Dag-abonnement kunt u uw telefoon van 8.00 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds door onze telefonisten laten beantwoorden. Zo heeft u uw handen vrij voor kernwerkzaamheden, vergaderingen, administratieve werkzaamheden of klantbezoeken. Ondertussen mist u geen gesprekken.

Uiteraard kunt u de telefoon de hele dag doorschakelen naar onze centrale. Ook kunt u zelf de momenten kiezen waarop u niet telefonisch gestoord kan of wil worden.

Onze telefonisten beantwoorden de telefoon met uw bedrijfsnaam. Ze handelen het telefoontje voor u af op een wijze die vooraf met u is afgesproken. Ook kunnen ze de oproepen voor u filteren. De telefoontjes die u zelf wilt beantwoorden, verbinden ze dan naar u door. 

Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

Vakantieabonnement

Zorgeloos op vakantie en tóch als bedrijf bereikbaar blijven? U kiest zelf op welke manier u bereikbaar wilt zijn. Daarbij heeft u keus uit al onze abonnementsvormen.

meer informatie
Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

6/7 abonnement

Met het 6/7-abonnement kunt u uw telefoon van maandag tot en met zaterdag en op een koopavond door onze telefonisten laten beantwoorden.

meer informatie
Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

24/7 abonnement

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar zijn? Ideaal voor de uitvaartbranche, meldkamers en storings- of calamiteitendiensten van bedrijven.

meer informatie

”Wilt u ook uw handen vrij voor kernwerkzaamheden, vergaderingen,
administratieve werkzaamheden of klankbezoeken?
En ondertussen geen gesprekken missen?”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie