Eva Oomen

Maak kennis met Eva

Home / Over ons / Wie zijn wij / Eva Oomen

Wie ben ik?

Eva Oomen

Dat de Laafjes met z’n tweeën zijn is natuurlijk geen toeval. Op de eerste plaats ben ik namelijk de trotse moeder van een prachtige tweeling. Naar deze twee dames gaat een groot deel van mijn tijd. We zijn graag buiten om te wandelen, fietsen, een gezellig middagje naar de Efteling of een speeltuin.

Ik ben een persoon met genoeg hobby’s

Verder ben ik een persoon met genoeg hobby’s. Ik vind eigenlijk alles wat met handwerk te maken heeft erg leuk, maar ik geniet er ook van om mijn gedachten te verliezen in een leuke, vrolijke legpuzzel. Uit eten gaan mag ik ook wel een hobby noemen. Ik hou ervan om gezellig, lekker ergens te gaan eten.

“Geen uitdaging die ik uit de weg ga. Wanneer het linksom niet lukt,

dan probeer ik het rechtsom en wanneer dat ook niet lukt, dan ga ik gewoon rechtdoor.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie