Antwoordservice

Geen callcenter

Home / Antwoordservice

Antwoordservice

Antwoordservice Nijmegen is géén callcenter. Dat een antwoordservice hetzelfde is als een callcenter is een grote misvatting! Wij bieden service door uw telefoon in uw plaats te beantwoorden. Onze telefonisten nemen de tijd en de moeite om u, uw bedrijf en uw klanten te leren kennen. Dat geeft onze aanpak een persoonlijk tintje. Wilt u liever niet dat de beller merkt dat u gebruikmaakt van een antwoordservice? Standaard zorgen wij ervoor dat het lijkt alsof de beller rechtstreeks met uw bedrijf verbonden is. Meer weten over ondersteunende diensten.  

Uw virtuele receptiepost

Voor ieder bedrijf is de telefonische infrastructuur een van de meest ingewikkelde uitdagingen. Telefonische bereikbaarheid is enorm belangrijk, maar vaak een ondergeschoven kindje. Dit komt omdat het beantwoorden van de telefoon meestal niet tot de kernactiviteiten behoort. Maar ook omdat de meeste bedrijven niet weten wat er technisch allemaal mogelijk is. Wij laten graag zien welke opties er zijn en hoe uw bedrijf deze volledig kan benutten, zonder persoonlijke klantenservice uit het oog te verliezen.

Bij Antwoordservice Nijmegen hebben wij veel ervaring op dit gebied. Wij beheren zelf onze telefooncentrale en -systemen. Hierdoor kunnen we snel inspringen op problemen en ideeën doorvoeren. Wij kijken met afstand naar uw bedrijf en omdat wij niet de emotionele betrokkenheid bij uw bedrijf hebben, zoals uzelf, kunnen wij u nuchter, zakelijk en onbevooroordeeld adviseren over uw bereikbaarheid. Wij denken alleen in efficiëntie en klantgerichtheid. We zijn er voor zowel uw bellers als voor u.

”Wij laten graag zien welke opties er zijn
en hoe uw bedrijf deze volledig kan benutten,
zonder persoonlijke klantenservice uit het oog te verliezen.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie