Wie zijn wij

Als jij een telefoon zou zijn, wat voor een telefoon ben je dan?

Het schakelbord

Carmen Oomen

Wanneer ik een telefoontoestel zou zijn, dan zou ik toch de telefooncentrale zelf zijn. Vroeger waren dat van die grote schakelborden met plugjes waarmee gesprekken met elkaar “verbonden” werden. Tegenwoordig zijn dat geavanceerde VoIP centrales die met computers bestuurd worden vanuit de Cloud. Ik heb gekozen voor de telefooncentrale omdat deze net als ik zeer veelzijdig is, een echte alleskunner. Snel schakelen en kwalitatief multitasken staat hierbij centraal.

De semafoon

Henrie Oomen

Wanneer ik een telefoontoestel zou zijn dan was ik een semafoon. Ik ben niet om mee te telefoneren, maar ben er voor ondersteuning en noodgevallen. Omdat ik handzaam en mobiel ben, kan ik overal mee naartoe genomen worden.

De Smartphone

Daphne van der Sterren

Als ik een telefoon zou zijn, dan zou ik een smartphone zijn, modern, altijd bereikbaar, flexibel en overal voor inzetbaar. Communicatie kan op diverse manieren. Alles wat ik niet weet dat kan ik opzoeken. Ik ben dus meer dan alleen een telefoon. Gelukkig zijn de smartphones tegenwoordig ook in allerlei kleuren beschikbaar, ik ga niet voor standaard zwart of wit, zo denk ik ook niet, doe mij maar een mooi kleurtje, lekker vrolijk, ik mag er zijn en ben er dan ook voor jullie.

De bakelieten telefoon

Jacky Pisters

Als ik een telefoon zou zijn, dan toch het liefst zo’n bakelieten met een draaischijf, met een mooi zwaar geluid bij het teruggaan naar de basispositie, maar dan wel in het oranje, lekker opvallend en vrolijk en een beetje gek. Dat hoort bij mij. Waarom zo’n oude, nou dat was nog gewoon een telefoon, duidelijk, dat vind ik prettig. Ik weet graag alles, nee niet nieuwsgierig, gewoon duidelijkheid over hoe alles zit en werkt, zodat ik weet waar ik aan toe ben, daar word ik blij van!

“Het is enorm belangrijk dat de telefoon op
de juiste manier wordt beantwoord.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie