Wie zijn wij

Als jij een telefoon zou zijn, wat voor een telefoon ben je dan?

Home / Over ons / Wie zijn wij

Het schakelbord

Carmen Oomen

Wanneer ik een telefoontoestel zou zijn, dan zou ik toch de telefooncentrale zelf zijn. Vroeger waren dat van die grote schakelborden met plugjes waarmee gesprekken met elkaar “verbonden” werden. Tegenwoordig zijn dat geavanceerde VoIP centrales die met computers bestuurd worden vanuit de Cloud. Ik heb gekozen voor de telefooncentrale omdat deze net als ik zeer veelzijdig is, een echte alleskunner. Snel schakelen en kwalitatief multitasken staat hierbij centraal.

De semafoon

Henrie Oomen

Wanneer ik een telefoontoestel zou zijn dan was ik een semafoon. Ik ben niet om mee te telefoneren, maar ben er voor ondersteuning en noodgevallen. Omdat ik handzaam en mobiel ben, kan ik overal mee naartoe genomen worden.

De Veldtelefoon

Jill Does-van der Schoot

Als ik een telefoon zou zijn dan was ik een veldtelefoon! Deze is robuust, stoer en kan wat modder verdragen. Net als de veldtelefoon ben ik hard van buiten, maar zacht van binnen. Ik kijk eerst de kat uit de boom, daarna gaan mensen de echte Jill pas leren kennen. Ik hou van stoere praat en van mannenpraat. Graag ga ik met mijn hondjes wandelen in de bossen, en ik heb vroeger gevoetbald door weer en wind, dus modder daar ben ik niet vies van. Hoe viezer hoe beter.

De bakelieten telefoon

Jacky Pisters

Als ik een telefoon zou zijn, dan toch het liefst zo’n bakelieten met een draaischijf, met een mooi zwaar geluid bij het teruggaan naar de basispositie, maar dan wel in het oranje, lekker opvallend en vrolijk en een beetje gek. Dat hoort bij mij. Waarom zo’n oude, nou dat was nog gewoon een telefoon, duidelijk, dat vind ik prettig. Ik weet graag alles, nee niet nieuwsgierig, gewoon duidelijkheid over hoe alles zit en werkt, zodat ik weet waar ik aan toe ben, daar word ik blij van!

De Telefoon Laaf

Eva Oomen

Ik ben niet echt een telefoon, maar ik ben een echte Telefoon Laaf. Als een goede Laaf betaamd ben ik een harde werker en heb plezier in de dingen die ik doe. Ik ben leergierig en maak mij de dingen eigen om zo efficiënt mogelijk te werk te kunnen gaan. Geen uitdaging die ik uit de weg ga. Wanneer het linksom niet lukt, dan probeer ik het rechtsom en wanneer dat ook niet lukt, dan ga ik gewoon rechtdoor. Ik ben vindingrijk en zal altijd wel een oplossing vinden. Ik ben een sociaal Laafje. Mensen leren kennen en een babbeltje maken is helemaal mijn ding, maar natuurlijk alleen wanneer er de mogelijkheid voor is.

“Het is enorm belangrijk dat de telefoon op
de juiste manier wordt beantwoord.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie