Vakantie Abonnement

Zorgeloos op vakantie

Vakantie Abonnement

Met het Vakantie-abonnement gaat u zorgeloos op vakantie en is uw bedrijf tóch bereikbaar. U kiest zelf op welke manier u bereikbaar wilt zijn. Daarbij heeft u keus uit al onze abonnementsvormen: Dag6/7 of 24/7.

Voordat u op vakantie gaat, sluit u al een abonnement bij ons af. Daardoor is uw informatie bekend bij de telefonisten. Eén e-mail of telefoontje naar Antwoordservice Nijmegen is genoeg om uw Vakantie-abonnement te activeren. Zonder tegenbericht start en stopt het abonnement op de door u aangegeven dagen. Wanneer u er geen gebruik van maakt, hoeft u er ook niet voor te betalen.

Antwoordservice_vakantieabonnement

Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

Dagabonnement

Uw handen vrij voor kernwerkzaamheden, vergaderingen, administratieve werkzaamheden of klankbezoeken? En ondertussen geen gesprekken missen?

meer informatie
Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

6/7 abonnement

Met het 6/7-abonnement kunt u uw telefoon van maandag tot en met zaterdag en op een koopavond door onze telefonisten laten beantwoorden.

meer informatie
Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

27/7 abonnement

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar zijn? Ideaal voor de uitvaartbranche, meldkamers en storings- of calamiteitendiensten van bedrijven.

meer informatie

”Zorgeloos op vakantie en toch als bedrijf voor uw klanten bereikbaar zijn?
Dat kan met ons vakantie abonnement!”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie