Maatwerk

Op maat is alles mogelijk!

Home / Audias / Maatwerk

Telefoonservice als maatwerk

De uitvaartbranche is een gevoelige branche, met een hoge werkdruk, emotionele contacten met nabestaanden en veel zaken om te regelen. Onze telefoonservice kan je daarbij heel wat werk uit handen nemen: zoals jij dat wilt, op de momenten waarop jij dat wilt.

Wat kunnen we zoal voor je betekenen?

  • We nemen de telefoon aan vanuit jouw bedrijfsnaam en kunnen de nabestaanden doorverbinden met de juiste persoon binnen jullie organisatie.
  • We kunnen antwoord geven op de meest gestelde vragen. Onze ervaren mensen zullen de nabestaanden persoonlijk en menselijk te woord staan. Door onze ruime ervaring in de uitvaartbranche weten we welke toon het meest geschikt is. Daardoor kunnen we mensen geruststellen en doorvragen. Een aantal van onze medewerkers beschikt bovendien over het diploma uitvaartverzorging.
  • We kunnen afspraken maken over de tijden waarop we de telefoon voor je overnemen, bijvoorbeeld wanneer je op locatie bent of na kantoortijden. In die gevallen kunnen we een boodschap aannemen of spoedeisende telefoontjes alsnog doorschakelen. Zo kun je 24/7 bereikbaar zijn!
  • Bij afwezigheid van jou als uitvaartverzorger kunnen we alvast de verzorging, opbaring of vervoer inzetten.
  • We kunnen afspraken inplannen in de agenda.
Antwoordservice_particulieren - telefoon op kastje

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Antwoordservice_uitvaartbranche - telefoon met bloemen - maatwerk telefoonservice

Maatwerk

Natuurlijk wil jij dat we de nabestaanden aanspreken op de toon die past bij jouw bedrijf. Ook maken we afspraken wat we tijdens of na het gesprek doen. Bijvoorbeeld over de manier waarop we boodschappen en overzichten aan je doorgeven. Wil je dat via een telefoongesprek, per e-mail, WhatsApp of op een andere manier? Door ook hier maatwerk toe te passen, zorgen we ervoor dat onze telefoonservice van toegevoegde waarde is voor jouw uitvaartonderneming. Zo worden we een verlengstuk van je bedrijf en ontzorgen we je waar mogelijk. Jijzelf krijgt hierdoor meer tijd om aandacht te schenken aan de nabestaanden en het organiseren van de uitvaart.

Wil je weten hoe we jou kunnen ondersteunen bij jouw uitvaartonderneming? We gaan graag met je rond de tafel zitten om alle mogelijkheden door te nemen.