Over ons

Antwoordservice Nijmegen

Home / Over ons

Over ons

Wij beantwoorden uw telefoon, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Geen antwoordapparaat, geen IVR, geen wachtmuziek, maar echt iemand aan de lijn. Iemand die spreekt vanuit uw bedrijf en telefonische oproepen afhandelt zoals u wenst. Op een persoonlijke wijze.

We werken voor zzp’ers en bedrijven

We werken voor uiteenlopende bedrijven in iedere branche. Of u nu een drukbezette ondernemer bent die niet ieder telefoontje zelf kan beantwoorden of een internationaal bedrijf dat 24/7 bereikbaar wil zijn. We nemen de tijd en moeite om ons te verdiepen in uw werkzaamheden en workflow. Ook leren we graag uw klanten kennen, zodat we snel kunnen inspelen op hun behoeften.  

Professionals voor informele en zakelijke gesprekken

Onze medewerkers zijn professionals. Ze zijn in staat om elk telefoontje professioneel te beantwoorden. Moeiteloos schakelen zij over van een gezellig informeel babbeltje naar een zakelijk gesprek of een gesprek met emotionele lading.

Telefoondienst

Sms’en, appen, mailen, persoonlijke berichtjes via sociale media… Soms denkt u dat u goed bereikbaar bent. Maar is dat wel zo? Het meest persoonlijke en rechtstreekse contact verloopt echter nog steeds via telefonie, is onze ervaring. Maar bent u net even bezig met een belangrijke klus? Zit u net in gesprek met een zakenrelatie? Of heeft uw bedrijf gewoonweg niet de capaciteit om elk telefoontje direct te beantwoorden? Dan blijft de beller onbeantwoord. De ervaring leert ons dat veel bellers geen voicemail inspreken. Eén gemist telefoontje per dag komt al snel neer op gemiddeld dertig gemiste gesprekken per maand. Hoeveel gemiste gesprekken heeft u per dag? Wij vangen deze gesprekken graag voor u op.

Receptie op afstand

Onze antwoordservice ondersteunt uw receptie op afstand. We regelen bijvoorbeeld vervanging in geval van ziekte of vakantie. Ook kunnen we parttime diensten invullen, pauzetijden opvullen of een overflow aan telefoontjes opvangen. We zijn 24/7 bereikbaar, dus ook als u 24-uursservice aanbiedt zijn wij buiten kantooruren uw externe receptie. Met één simpele druk op de knop schakelt een receptionist de telefoon naar ons door. Zo zorgen wij voor continuïteit én gemak.

Antwoordservice Nijmegen

De basis van Antwoordservice Nijmegen werd gelegd in de jaren ’90. Een aannemer wilde zich graag puur bezighouden met zijn werk. Daarom nam zijn vrouw zijn telefoon aan. Nadat er kinderen kwamen, had zij daar geen tijd meer voor. Het was een dure aangelegenheid om een medewerker aan te nemen voor het beantwoorden van de telefoon. Dit bracht de aannemer op het idee om samen met een aantal andere zelfstandige ondernemers een telefonist aan te nemen. De kosten deelden ze met elkaar. Ook richtten ze een antwoordservice op. Zo werd de antwoordservice geboren! Uiteindelijk vestigde de antwoordservice in Nijmegen en namen Carmen en Henrie Oomen het bedrijf over. Zij doopten het bedrijf om tot Antwoordservice Nijmegen. Inmiddels is het bedrijf uitgebreid met Audias, een gespecialiseerde antwoordservice voor bedrijven in de uitvaartbranche.

“U sluit bij ons bijvoorbeeld al een abonnement af
voor het beantwoorden van tien gesprekken per maand,
dat zijn zo’n twee gemiste gesprekken per week.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie