Meldkamers

Meldkamers

Home / Voor wie / Meldkamers

Antwoordservice voor meldkamers

Bij meldkamers wordt vaak gedacht aan de bekende hulpdiensten, zoals brandweer, politie, ambulance en beveiliging. Maar er zijn meer bedrijven die gebruikmaken van 24-uursmeldkamers. Denk aan een woningcoöperatie, assurantiekantoor, loodgieter, monteur van centrale verwarming of de uitvaartverzorger

Voor al deze bedrijven biedt Antwoordservice Nijmegen 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefoonservice. Onze telefonisten beantwoorden alle spoedtelefoontjes. ‘s Nachts, in de weekenden, tijdens nationale feestdagen of op collectieve vrije dagen binnen uw bedrijf. 

Als u dat wenst, kunnen wij in uw eigen systemen werken. We kunnen bonnen aanmaken of externe leveranciers of partijen bellen om de meldingen voor u af te handelen. Of we kunnen alvast iemand op pad sturen in geval van een storing. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.  

antwoordservice voor meldkamers - telefooncentrale

Indien gewenst kunnen wij in uw eigen systemen werken,
bonnen aanmaken of externe leveranciers of partijen bellen
om de meldingen voor u af te handelen of
om alvast iemand op pad te sturen.

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie