6/7 Abonnement

Ideaal voor winkels

6/7 Abonnement

Met het 6/7-abonnement kunt u uw telefoon van maandag tot en met zaterdag en op een koopavond door onze telefonisten laten beantwoorden. 

  • Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag van 9.00 uur tot  17.00 uur 
  • Op een koopavond naar keuze van 18.00 uur tot 21.00 uur

Dit abonnement is, in combinatie met de optie ‘telefoon vertraagd doorschakelen’, ideaal voor bijvoorbeeld winkels. De telefoon gaat dan eerst een aantal keer bij u over, zodat u de oproep zelf kunt beantwoorden als u in de gelegenheid bent. Mocht u een klant aan het helpen zijn, dan schakelt de telefoon na vijf keer overgaan door naar een van onze telefonisten. Zij handelen het telefoontje voor u af op de wijze zoals u dat graag wilt. Denk aan het maken van een terugbelverzoek of het aannemen van een bestelling.

Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

Dagabonnement

Uw handen vrij voor kernwerkzaamheden, vergaderingen, administratieve werkzaamheden of klankbezoeken? En ondertussen geen gesprekken missen?

meer informatie
Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

Vakantieabonnement

Zorgeloos op vakantie en tóch als bedrijf bereikbaar blijven? U kiest zelf op welke manier u bereikbaar wilt zijn. Daarbij heeft u keus uit al onze abonnementsvormen.

meer informatie
Antwoordservice Nijmegen - icoon persoon
Dienst

24/7 abonnement

24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar zijn? Ideaal voor de uitvaartbranche, meldkamers en storings- of calamiteitendiensten van bedrijven.

meer informatie

Op koopzondagen kunt u, indien gewenst,
een losse dag extra aanvragen.

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie