Bedrijven

Bedrijven

Home / Voor wie / Bedrijven

Antwoordservice voor bedrijven

Antwoordservice Nijmegen werkt voor grote en kleine bedrijven. Zowel zzp’ers als internationale bedrijven. We hebben ervaring met diverse branches. Van advocatuur tot en met transport en logistiek. Van webshops tot en met bouw en vastgoed. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de uitvaartverzorging.  

Voor ieder bedrijf hebben wij een passend abonnement of we leveren maatwerk. We nemen de tijd en moeite om ons te verdiepen in uw werkzaamheden, workflow en klanten. Zo kunnen we op de meest persoonlijke wijze uw telefoon beantwoorden.  

Wij werken onder andere voor: 

”Voor ieder bedrijf hebben wij wel een passend abonnement
en anders maken wij voor u een maatwerk abonnement.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie