Vakantiediensten

Vakantiediensten

Home / Voor wie / Vakantiediensten

Antwoordservice tijdens vakanties

Natuurlijk bent u als ondernemer ook weleens aan vakantie toe. Misschien heeft u niet direct een waarnemer paraat staan om uw telefoontjes te beantwoorden. Of misschien is het ongewenst om de bedrijfstelefoon door te schakelen naar een collega die niet met de bedrijfsnaam opneemt. Met het Vakantie-abonnement bieden wij uitkomst. 

Zo werkt het

Onze telefonistes zijn bekend met uw bedrijf. Uw gegevens en informatie hebben we voordat u op vakantie gaat al van u ontvangen. Gaat u weg? Dan schakelt u op dat moment de telefoon snel en eenvoudig door. Wij beantwoorden deze op de manier die u wenst. U kunt zo vaak gebruikmaken van onze vakantiedienst als u wenst. Of het nu gaat om een aantal weken of één dag. U betaalt alleen voor de periode die u aan ons doorgeeft. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.   

antwoordservice tijdens vakanties - Antwoordservice Nijmegen

”Als ondernemer onbezorgd genieten van uw vakantie?
Ons vakantie-abonnement biedt de uitkomst.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie