Henrie Oomen

Maak kennis met Henrie

Home / Over ons / Wie zijn wij / Henrie Oomen

Wie ben ik?

Henrie Oomen

Ondanks dat ik overdag werk als hovenier ben ik nauw bij Antwoordservice Nijmegen betrokken. Het hebben van een 24/7 antwoordservice is namelijk geen baan maar een lifestyle, hier moet je als echtpaar écht samen achter staan. Ik speel een rol als klankbord, denktank, steun en toeverlaat en niet te vergeten als chauffeur van Carmen.

Klankbord, denktank, steun en toeverlaat

In ons vrolijke koekblikje op wielen rijden wij graag samen het land door om onze klanten te bezoeken. In de nabije toekomst zal ik stukje bij beetje een steeds grotere rol gaan vervullen bij de orde van alle dag.

“Het hebben van een 24/7 antwoordservice
is namelijk geen baan maar een lifestyle.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie