Jill Does-van der Schoot

Maak kennis met Jill

Home / Over ons / Wie zijn wij / Jill Does-van der Schoot

Wie ben ik?

Jill Does-van der Schoot

Als goede grap, want ik hou wel van een geintje, ben ik op 1 april 2023 deel uit gaan maken van het team en heb ik meteen mijn diploma uitvaartverzorger weten te behalen.

Ik ben getrouwd met Ronald. Wij hebben geen kinderen maar onze hondjes zijn onze kindjes. Die hebben we dan ook 2 onze Lana een heidewachtel van 12 jaar, en onze Molly een Jack Russel van 9 jaar.

Wandelen en gekke dingen doen

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te wandelen met onze meisjes. Ook ben ik een trotse tante van 2 nichtjes waar ik maar al te graag leuke maar vooral gekke dingen mee doe! En die ik enorm verwen zoals een tante hoort te doen.

Verder vind ik het heerlijk om te borduren of een legpuzzel te leggen wat ik met de pap lepel heb mee gekregen van mijn oma!

“Het is enorm belangrijk dat de telefoon op
de juiste manier wordt beantwoord.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie