Daphne van der Sterren

Maak kennis met Daphne

Home / Over ons / Wie zijn wij / Daphne van der Sterren

Wie ben ik?

Daphne van der Sterren

Ik ben te omschrijven als divers, ik ben vooral op mijn plek als spin in het web. Telefonisch klantcontact, marketing, daar draai ik mijn hand niet voor om, maar ook schriftelijke communicatie is iets waar ik mijn weg goed in weet te vinden, hier en daar als het nodig is met een juridisch tintje. Ik kan goed schakelen tussen werkzaamheden en ook als er ineens iets in het Engels of Duits voorbij komt dan pak ik dit zonder aarzelen op.

Schminken is mijn tweede passie

Naast het werk bij Antwoordservice Nijmegen en Audias werk ik als professioneel schminkster. Ik schmink bij kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, evenementen, bouwdorpen et cetera. Daarnaast maak ik ook bellypaints en bodypaints. Door mijn schminkwerkzaamheden en trainingen heb ik veel contacten met klanten, collega’s en leveranciers binnen Nederland en eigenlijk de hele wereld. Internet is wat dat betreft mijn beste vriend. Natuurlijk ben ik ook op internet te vinden op www.daphneschminkt.nl.

“Het is enorm belangrijk dat de telefoon op
de juiste manier wordt beantwoord.”

Abonnement op maat

Elk bedrijf is anders, dus we maken
graag een abonnement op maat!

Vrijheid in bereikbaarheid

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

Met Antwoordservice Nijmegen is uw bereikbaarheid altijd goed geregeld. Of u nu uw telefoon continue wilt doorschakelen of voor een enkel uurtje. Alles is mogelijk. Wij zijn zo flexibel als u nodig heeft. 24 uur per dag en 7 dagen in de week zijn we er voor u.

direct aan de slagMeer informatie

Voor de uitvaartbranche

Antwoordservice Nijmegen - icoon logo

De uitvaartbranche vraagt als geen enkele andere branche om persoonlijk contact. Daarom heeft Antwoordservice Nijmegen een speciale afdeling hiervoor: Audias, dé antwoordservice voor de uitvaartbranche. Wij leveren maatwerk voor 24/7 bereikbaarheid.

direct aan de slagMeer informatie